• Zalige vakantie in de Ardense natuur in een super hotel met alle luxe - luxehotels
  • Zalige vakantie in de Ardense natuur in een super hotel met alle luxe - luxehotels
  • Zalige vakantie in de Ardense natuur in een super hotel met alle luxe - luxehotels

Luxehotel in de Ardennen

luxehotel in de ardennen

Formidabel luxehotel gelegen in de Ardennen

Het luxehotel Haus Tiefenbach, fraai gelegen in de Ardennen is de ideale startlocatie om de fraaiste plekjes van de veelgeprezen Hoge Venen te verkennen. Door de strategische ligging, pal aan het meer – gevuld met forel – in het dal van de Tiefenbach, zal u meteen in de ontspannen vakantiestemming geraken. De vriendelijkheid en hartelijkheid waar wij om geprezen worden in de Ardennen, doen de rest. Nabij ons 1% bevindt zich het meest gastvrije en warme plekje in de Ardennen: het schilderachtige, oergezellige dorp Büllingen. Zonder enige twijfel een bezoekje waard! luxehotel Haus Tiefenbach ligt op 562m hoogte: onvergetelijk uitzicht zijn een zekerheid. luxehotel in de Ardennen is genesteld in een wild onaangeroerd stukje natuurgeweld met uiterst uitgestrekte frisse weides, onaangeroerde bossen en adembenemende panorama’s. Ons knusse, gezellige huis beschikt daarenboven over gerieflijke vertrekken voorzien van airco die u individueel kunt gebruiken voor bijvoorbeeld zakelijke meetings. Van taalproblemen bij tophotel geen sprake, want de hoteluitbaters spreken vlot de drie landstalen en Engels. Kortom, Haus Tiefenbach is een pracht pareltje in de Ardennen!

Lees meer

Eén van de mooiste luxehotels met oprechte hartelijkheid en gezelligheid in de Ardennen

Het behaaglijke, stijlvolle interieur met knetterend open haardvuur van luxehotel Haus Tiefenbach bevat de typisch Ardense gezellige sfeer. U geniet bij luxehotel van alle droombare comfort en luxe (douche, bad, toilet, minibar, radio, tv….) zodat u totaal tot rust kunt komen. Balkon en terras aanwezig in het merendeel van de suites en kamers. Rolstoelgebruikers kunnen gebruik maken van een speciaal voorziene lift en aangepaste voorzieningen. En bovenal: wij maken er een zaak van eer van om onze gasten een hartelijk en vriendelijk welkom en een zorgeloos verblijf te bezorgen. luxehotel Haus Tiefenbach heeft namelijk een imago van een van de hoogst aangeschreven luxehotels hoog te houden bij in de Ardense natuur. Onze lucullische keuken is van absolute topkwaliteit, net als de het rustgevende meer waar u forellen kunt vangen. Ons luxehotel is een perfect vakantieoord voor ieder die zich eens grondig wil ontspannen

 

Luxehotel als startpunt om eindeloos te sporten (fietsen, wandelen…) in de ongerepte stukken natuur in de Ardennen

De omgeving in de Ardennen is een absoluut el dorado voor fiets en wandel-liefhebbers. De iets sportievere wandelaar, fietser, mountainbiker of loper kan zich uitleven op de pittige, eindeloos uitgestrekte en uitstekend bewegwijzerde paden. Wie het kalmer aan wil doen kan op wandelafstand luxehotel stoppen voor één van de talloze aangename terrasjes en de couleur lokale proeven. Maar vergeet bovenal niet te genieten van de prachtige natuur: herten, stoeiende everzwijnen, wondermooie bossen, frisgroene weides… aan afwisseling geen gebrek in het beroemdste stukje vaderlandse natuur in de Ardennen. Bij luxehotel in de Ardennen zit u gegarandeerd goed: van een zakelijk verblijf tot familievakantie. De gezonde omgeving in de Ardennen is bovendien bijzonder kindvriendelijk. Zowel bij mooi weer (de afwisselende natuur in de Ardennen) als bij slecht weer (binnenspeelmogelijkheden)hebben ze genoeg vertier. Speelplezier met videogames, (gezelschaps)spelletjes, speeltuin, enz. is ruim voorzien bij tophotel Haus Tiefenbach.

Ons luxehotel garandeert gastronomische lekkernijen met authentieke specialiteiten

Van stappen in de Ardense buitenlucht in de Ardennen krijgt een mens honger. Proef in het warme restaurant van luxehotel de beste topschotels. Streekgebonden basisingrediënten, aangeleverd door betrouwbare leveranciers uit de streek, vormen de basis. De kundige mensen van onze keuken weten wel raad met die seizoensgebonden verse topproducten. Lekkere en gevarieerde topschotels waar u een avond lang van kan smullen, zijn het eindresultaat. Gastronomische verwennerij met verse, kwaliteitsvolle en verrassende specialiteiten die u zeer zeker moet proberen. Een bijpassend wijntje maakt de culinaire ervaring helemaal compleet. Tussen de vele luxehotels in de buurt in de Ardense natuur steken wij er echt wel bovenuit!

Complete wellness op maat in de Ardennen: deugddoend voor geest én lichaam

wellness-verwennerij op maat is waar luxehotel Haus Tiefenbach voor staat. Met enige fierheid hebben wij onlangs onze gloednieuwe wellness geopend. Compléte en kwalitatieve wellness met alles erop en eraan van massage, bubbelbad en sauna, relaxatie, fitnessruimte tot infraroodsauna. De unieke optelsom van de gezelligheid van ons luxehotel Haus Tiefenbach in combinatie met de mooie, rustgevende natuur in de Ardennen en de deugddoende wellness maken u dat zowel uw lichaam als geest totaal in balans worden gebracht.

Haus Tiefenbach is een superlocatie voor zakelijke bijeenkomsten

Wil u een seminarie houden in de Ardennen? Dan is er geen betere locatie mogelijk dan het vermaarde luxehotel. U kan zich in alle rust terugtrekken in de inspirerende Hoge Venen in de Ardennen en tegelijkertijd genieten van de geweldige streekkeuken en de deugddoende wellness- en sportaccommodatie. Ons hotel met alle luxe heeftruime, afscheidbare ruimtes voor samenkomsten en biedt ook plaats aan grote groepen. De opstelling van de stoelen kan individueel worden bepaald. Er staan werkkamers met internettoegang voor u klaar. Kortom, alle nodige accommodatie voor geslaagde professionele aangelegenheden zoals seminaries, teambuilding, productvoorstellingen,.. zijn present bij Haus Tiefenbach.

Kortom, Haus Tiefenbach is één van de mooiste luxehotels in de Ardennen!