Haus Tiefenbach

Daar waar rust en warmte nog de gewoonste zaken zijn, wordt u hartelijk ontvangen door de Nederlands sprekende eigenaar. Midden in de schitterende en ongerepte natuur van de Hoge Venen-Eifel vindt u het liefelijke dorpje Büllingen gelegen op 562 meter hoogte. Schone lucht, groene zichten en winters die sprookjesachtig zijn, typeren berghotel Haus Tiefenbach.

Dit gastvrije verblijf, gelegen aan het meer in het dal van de Tiefenbach, biedt u een geweldige tijd voor korte of lange vakanties. Ons hotel beschikt over verschillende seminarieruimtes.

Alles begon in het jaar 1965. De schoonvader van de huidige eigenaar, Helmut Lux, en enkele vrienden ontdekten hun passie voor de forelvangst. Samen bouwden ze aan het meer een bescheiden hut waarin ze hengelaccessoires, drank en nog het één en ander bewaarden. Al gauw kwamen er buurtbewoners en toeristen die veel plezier hadden in deze vrijetijdsbesteding. De hut werd het pension: "Zur Goldenen Forelle".

In 1975 ontstond het huidige hotel-restaurant "Haus Tiefenbach". De idyllische omgeving evenals het gezellige hotel trokken steeds meer vakantiegangers aan. In 1988 werd Haus Tiefenbach uitgebreid.

Het is een hotel met alle comfort, een lucullisch restaurant, de mogelijkheid in het meer forel te vangen en een ideaal vakantieoord voor ieder die zich eens echt wil ontspannen.